teknikjobb.se

logga

Betongare sökes omgående till Bohus Betong i Dingle

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Betongare sökes omgående till Bohus Betong i Dingle

Betongare sökes omgående till Bohus Betong i Dingle

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Vår kund Bohus Betong i Dingle söker dig som är utbildad inom betong eller har erfarenhet av betongarbete alt snickare med samma erfarenhet.Tjänsten innebär betongarbete i produktion där du ska kunna ritningsläsning, avformning, sätta formar, formsnickeri, gjuta formar till väggar och armering.Arbetstider: måndag-fredag kl. 04-13 eller 06-15

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som är utbildad inom bygg/anläggning inriktning betong och har erfarenhet av att arbeta med detta eller har jobbat som snickare och kan gjuta, hantera och lägga armering och att du kan ritningsläsning. Kunden kan erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du kommer att jobba i en utvecklande miljö. Som person är du framåt och har lätt för att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Vi ser också att du är en noggrann och effektiv medarbetare. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer. Meriterande är om du har truck-kort A+B behörighet men inget krav.

Är du personen vi söker? Tveka inte att söka redan idag!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

Körkort Bil

Betongerfarenhet

Kontaktperson(er)

Magnus Andersson

magnus.andersson@premier.se

0707-858444

 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Munkedal

Publiceringsdatum

20 November 2018

Dela detta jobb

logga
Betongare sökes omgående till Bohus Betong i Dingle

Premier Service