teknikjobb.se

logga

Betongarbetare till Skandinaviska Byggelement i Ängelholm

Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Betongarbetare till Skandinaviska Byggelement i Ängelholm

Företagsinformation
Skandinaviska Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement. Vi producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen färdiga för montage. Vi levererar både semi- och helprefab till olika typer av byggnader som exempelvis flerbostadshus, kontor, hotell- och industribyggnader, affärslokaler, vård och skola. Skandinaviska Byggelement startade 2004 och ingår sedan år 2006 i Peabkoncernen.

Tjänstebeskrivning
Vi på Premier söker nu betongarbetare till vår kund Skandinaviska Byggelement. Detta är en heltidstjänst och du arbetar dagtid; måndag till fredag. Du arbetar med formsnickeri/armering, gjutning och avformning/slipning av färdiga betongelement. Läs gärna mer på https://byggelement.se/. Det kan förekomma truckkörning därför är truckkort meriterande.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som vill arbeta fysiskt och har goda förutsättningar för det. Den här tjänsten passar dig som är allmänt händig och är intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter. Självklart är du noggrann och förstår vikten av ett gott samarbete mellan kollegor. Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ritningsläsning är det ett plus. Det är också mycket meriterande med traverskort och truckkort.
Tillträde: omgående vilket är meriterande om du kan eller enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag. Vi arbetar med löpande urval därför kan tjänsterna bli tillsatta innan sista ansökningsdagen, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten maila gärna Bia Karlsson på bia.karlsson@premier.se
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer och eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Varmt välkommen med din ansökan

Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor när det gäller lön, försäkringar, pension och semester. Du har en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och det gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som grundades 1993. Premier har verksamhet i sju städer och är idag cirka 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och konsulters förväntningar och att erbjuda både våra kunder och konsulter bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav
B Körkort
Flytande svenska i både tal och skrift

Kontaktperson(er)
Bia Karlsson
bia.karlsson@premier.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Ängelholm

Publiceringsdatum
29 August 2021

Dela detta jobb

logga
Betongarbetare till Skandinaviska Byggelement i Ängelholm

Premier Service AB