teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
I samarbete med vår kund Lättklinkerbetong söker vi betongarbetare till deras ny utbyggda fabrik.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara armering, gjutning, formsättning, ytbehandling av betongväggar samt ritningsläsning.
Hos Lättklinkerbetong arbetar man måndag-fredag och arbetstiden är förlagd till dagtid, ständig eftermiddag eller skift, arbetet utförs i deras fabrik i Ucklum.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god inställning och vill arbeta inom byggbranschen. Som person är du lättlärd och har en god gemenskap med dina kollegor.
Meriterande är om du har travers, truck- och/eller hjullastarkort. Har du erfarenhet eller utbildning inom betong/snickeri är detta mycket meriterande.

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Vi jobbar med löpande urval av kandidater. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Krav
B-körkort
Bill

logga

Betongarbetare till Lättklinkerbetong AB

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb