teknikjobb.se

Betongarbetare till kund i Karlstad

Ansök nu

Betongarbetare till kund i Karlstad

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


BETONGARBETARE TILL KUND I KARLSTAD

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består av att utifrån ritning forma, gjuta och armera kundunika produkter. Du har ett nära samarbete med övrig personal och arbetet kan i vissa moment vara fysiskt ansträngande. Här förekommer också enklare snickeriarbeten. Arbetstider är 7-16 mån-fre.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i lag. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv. Arbetet som betongarbetare kan vara ansträngande och det är ofta högt tempo vilket ställer krav på din fysiska kapacitet. Vidare tror vi att du:

  • Har truckkort A1-A4, B1-B3

  • Är tillgänglig omgående

  • Flytande behärskar svenska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som betongarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.  Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Betongarbetare till kund i Karlstad

Eterni Sweden AB