teknikjobb.se

logga

Betongarbetare sökes Kynningsrud!

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Betongarbetare sökes Kynningsrud!

Betongarbetare sökes Kynningsrud!

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu efter personal till väggavdelningen på Kynningsrud i Uddevalla. Arbetet som betongarbetare innebär att efter ritning gjuta väggar samt armering. Arbetet utförs på Kynningsruds fabrik och arbetstiderna kan variera mellan dagtid, ständig eftermiddag, 2-skift och natt. Du får till en början anställning hos oss på Premier med goda chanser till anställning hos Kynningsrud.Att arbeta som konsult på Premier:

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en positiv inställning till ditt arbete, har en flexibel sida och investerar stolthet i det du gör. Du är driven och ger engagemang av största vikt. Du är en medarbetare med ett glatt humör som inte är rädd för att ta i, snabblärd och har en grundförståelse för att läsa ritningar. Som betongarbetare skall du trivas med ett fysiskt arbete. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av betongindustrin och har läst betong/bygg & anläggning eller till snickare på gymnasienivå. Meriterande är eftergymnasial utb. inom betongindustrin, samt om du har förarbevis för travers även kört utomhus och hjullastare.För att trivas som konsult ser vi att du är en person som är flexibel och tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp och är noggrann med kvalité och effektivitet. Är du vår nästa medarbetare? Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se Vi jobbar med löpande urval av kandidater. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Körkort B

Egen bil(Truckkort A+B behörighet)(Travers är meriterande)

Kontaktperson(er)

Johan Hallberg

johan.hallberg@premier.se

070-7858404

Caroline Kleist

caroline.kleist@premier.se

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Uddevalla

Publiceringsdatum

23 July 2019

Dela detta jobb

logga
Betongarbetare sökes Kynningsrud!

Premier Service