teknikjobb.se

logga

Betongarbetare Finja Prefab Borensberg

Företag Finja Prefab AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Betongarbetare Finja Prefab Borensberg

Vi söker dig som vill jobba med betong i ett spännande företag under tillväxt. Du är driven, flexibel och har ett högt säkerhetstänkande.

Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål.

Vi söker nu betongarbetare till vår fabrik i Borensberg.
Fabriken i Borensberg är framförallt inriktad på tillverkning av stödmurar och kabelbrunnar till infraprojekt, samt balkonger till bostäder.

Som betongarbetare ingår du i ett arbetslag där samarbete är en viktig kompetens, du formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement enligt ritning och kvalitetskrav.

Bakgrund och egenskaper:
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta inom produktion och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarstagande, driven och har ett högt säkerhetstänkande. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som en betydelsefull förutsättning för denna tjänst.

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom betongproduktion är det meriterande. Har du dessutom utbildning inom bygg och kunskaper i ritningsläsning är det ett stort plus. 

Övrigt:
Omfattning: Heltid. Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Placering: Fabriken i Borensberg.
Arbetstid: Dagtid (olika arbetstidsvarianter förekommer)

Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 30 september.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Peter Andersson, Fabrikschef.
Tfn: 0708-866079 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Betongarbetare Finja Prefab Borensberg

Finja Prefab AB