teknikjobb.se

Logga

Betongarbetare

Företag Lindbäcks
Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-06

Ansök nu

Betongarbetare

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. Nu satsar vi på en ny produktionsanläggning i Piteå med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus. Familjeföretaget startade 1924 och har idag kontor i Kiruna, Piteå, Stockholm och Göteborg. Vi är idag cirka 500 medarbetare i koncernen som alla arbetar efter våra kärnvärden; kunskap, engagemang och drivkraft. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Betongarbetare till byggarbetsplatser.

Vi söker betongarbetare med erfarenhet inom traditionellt byggande till våra byggplatser i Norr- och Västerbotten.

Vi söker dig som är utbildad betongarbetare med yrkesbevis. Körkort är ett krav.

För att passa som betongarbetare hos oss vill vi att du är självgående, flexibel och noggrann i ditt arbete. Anställningen innebär att du vissa perioder kommer att arbeta på annan ort. Som person bör du ha lätt för att visa respekt och förståelse mot dina arbetskompisar och bidra till en god laganda.

Arbetsområde: Norr- och Västerbotten

För frågor om tjänsten ring projektchef Thomas Wiklund, 0911-23 10 67, 070-550 30 59.

Dela detta jobb

Logga
Betongarbetare

Lindbäcks