teknikjobb.se

Besiktningsman/Inmätare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-03

Ansök nu

Besiktningsman/Inmätare

Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning

Om dig

Du är en strukturerad person som gillar att mäta in produkter till beställningsunderlag samt syna utförda montage. Ditt sätt att möta kunder är väldigt viktigt då kunderna ska känna sig trygg med dig som person. Vi ser gärna att du även gillar att snickra då tjänsten erbjuder vissa mindre hantverksuppdrag. Du kanske har jobbat länge som snickare men tycker att det börjar bli monotont och ansträngande och därför söker nya arbetsuppgifter?

Din profil

MERITERANDE

Montageledning

KRAV

Körkort B

MERITERANDE

Arbetsledare, anläggning, Mindre än 1 års erfarenhet

Arbetsledare, husbyggnad, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team med 10 personer som utför besiktningar på de montage våra duktiga montageteam utför. Dessutom mäter ni även in beställningar på fönster och material från vår effektiva säljkår på 25 man. Alltså ett smörgåsbord för dig som gillar kundkontakt och beräkningar där det ställs krav på din förmåga samt kompetens.

Vi kommer självklart utbilda dig för att du ska kunna utföra din arbetsuppgifter. Du kommer även få arbeta med beräkning av takbyte och solel. Så vi hoppas du är nyfiken på att lära dig nya saker.

Vi monterar nya fönster i över 100 i privata hus per månad, alltså över 1000 fönster! Mycket av kunderna är privata hushåll och kräver besök på kvällstid.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Bil i tjänst tillhandahåller vi.

Om anställningsvillkoren
- Du planerar dina arbetstider själv utifrån när kund kan och när montagen sker.
- Arbetskläder

Arbetsplats
LibroRingväg 27
75228 Uppsala

OM OSS

Energihem hjälper fastighetsägare att öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, fönster-, dörr-, garageport- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa villaägare att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar.

Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta lösningar för Solel och fönsterbyte.

www.energihem.com

Kontaktpersoner
Jens Brismo, Rekryterare
jens.brismo@energihem.com

0709605015

Dela detta jobb

Besiktningsman/Inmätare

Energihem i Sverige AB