teknikjobb.se

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete, kamratanda och integritet är våra ledord. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en Besiktningsingenjör inom trycksatta anordningar med placering i Östersund.  

OM TJÄNSTEN  

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta teknisk kontroll av trycksatta anordningar, t.ex. pannor, ångsystem, processanläggningar, tryckluftssystem mm, i syfte att hjälpa våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Våra kunder finns inom kraftvärme-, papper/massa- och tillverkningsindustrin samt företag som är kopplade mot denna typ av verksamheter. Du har också möjlighet att utvecklas inom tillverkningskontroll i samband med nytillverkning av utrustning till industrin.  

VEM ÄR DU?  

Vi ser helst att du är verksam inom tryckbesiktning idag, eller att du har lång erfarenhet från drift av anläggningar där det ingår trycksatta anordningar. Tjänsten kräver ansvarstagande, noggrannhet, social kompetens och ett tekniskt intresse. Utbildning som lägst gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kontrollbranschen och innehar du giltiga certifikat är det starkt meriterande. I tjänsten ingår kompetensutveckling med utbildningar inom de olika tekniska områdena.  

VI ERBJUDER DIG  

• ett stimulerande och omväxlande arbete med mycket kundkontakter  

• ständig utveckling med intressanta projekt i en kreativ miljö  

• en arbetsplats med bred kompetens samt unik kamratanda  

• en miljö som värnar om trivsel och uppmuntrar lagarbete  

ÄR DU INTRESSERAD?  

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV, gärna så snart som möjligt, dock senast den 12 april.  

VILL DU VETA MER?  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Sektionschef Anders Wanqvist, 010-455 1035.  

Logo

Besiktningsingenjör trycksatta anordningar, Östersund

Ort
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb