teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en driven Besiktningsingenjör inom trycksatta anordningar med placering i Sundsvall med omnejd. 

OM TJÄNSTEN  

I rollen som Besiktningsingenjör kommer du att arbeta med teknisk kontroll av trycksatta anordningar, t.ex. pannor, rörledningar, processanläggningar, tryckluftssystem m.m., i syfte att hjälpa våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed ha stor påverkan på hur du lägger upp din dag. Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som exempelvis finns inom process-, kyl, kraftvärme- och tillverkningsindustrin samt papper och massa. Du har också möjlighet att utvecklas inom tillverkningskontroll i samband med nytillverkning av utrustning till industrin.  

Tjänsten innebär en del resande, främst inom regionen, men det förekommer även en del övernattningar.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

  • Teknisk utbildning, som exempel högskoleingenjör eller relevant erfarenhet från branschen, gärna inom energi- eller processindustrin. Är du sjöingenjör är det meriterande.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från kontrollbranschen och innehar du giltiga certifikat är det starkt meriterande.
  • Ett krav är att du har B-körkort

Som person är du serviceinriktad, har ett högt driv samt har en god social förmåga. Du har också ett tekniskt intresse, är ansvarstagande och noggrann samt trivs i en roll med mycket kundkontakt.

 VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch och det finns stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt.

Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt.      

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Tord Björklund 010-455 10 41.

Logo

Besiktningsingenjör trycksatta anordningar

Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb