teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet.

OM TJÄNSTEN

DEKRA söker nu Besiktningsingenjörer till teknikområde lyft i Småland. Genom att besiktiga exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Vi tror på frihet under ansvar där du planerar dina dagar själv. Kanske besiktigar du en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar dagen med att besiktiga några fordonslyftare eller varför inte en grävmaskin eller rent av en mobilkran? Du är ofta på resande fot och arbetar självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher. Allt från offentlig sektor till bilverkstäder.

VÅRA ÖNSKEMÅL OM DIG

  • Teknisk utbildning, exempelvis högskoleingenjör och/eller relevant erfarenhet
  • Stort tekniskt intresse och att du trivs med många kundkontakter
  • Körkort för personbil, då tjänsten innebär att du kommer att resa regelbundet

För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar dig som är nyfiken, nyutexaminerad och oerfaren, men också dig som är självständig och har vana från besiktningsbranschen eller har arbetat med hissar, kranar eller liknande. Du kommer att som en del i introduktionen i vår verksamhet få följa med ut på praktik för att få en bra insyn i stora delar av vårt tjänsteutbud.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Mikael Söderling, sektionschef Lyft i Småland på telefonnummer 010 455 15 24.

Logo

Besiktningsingenjör lyftanordningar

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-07

Ansök nu

Dela detta jobb