teknikjobb.se

Brinner du för teknik och säkerhet? Gillar du att jobba i en dynamisk miljö med kompetenta och engagerade kollegor omkring dig? Är du social och utåtriktad och har ”lätt för att ta folk”? Då är DEKRA Industrial AB rätt arbetsplats för dig!

Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi hjälper t.ex. våra kunder att bättre förstå riskerna i sin vardag och håller även utbildningar när behov uppstår – allt för att minimera risker för person – och egendomsskador. DEKRA’s vision är nämligen att vara en global partner för en säkrare värld. DEKRA söker nu en Besiktningsingenjör för avdelning lyft med placering i Malmö

OM TJÄNSTEN

Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed kunna lägga upp dina dagar själv. Genom att besiktiga exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Kanske besiktigar du en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar arbetsdagen med besiktning av fordonslyft (eller varför inte en byggkran)?

Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, men är aldrig ensam. Ett team med erfarna kollegor står alltid redo att hjälpa dig i händelse av oklarheter – vi hjälper varandra.

Kunderna finns i nästan alla branscher. Allt från offentlig sektor till bilverkstäder.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

  • Teknisk utbildning, som exempel högskoleingenjör eller relevant erfarenhet från branschen
  • Intresserad av teknik och trivas med mycket kundkontakt
  • Du behöver ha körkort för personbil då du kommer att besikta ute hos våra kunder

Vi välkomnar både dig som är nyfiken, nyutexaminerad och oerfaren då du kommer får chansen att följa med ut på praktik och få insyn i hela vårt tjänsteutbud, liksom vi välkomnar dig som är självständig och har vana från besiktningsbranschen eller arbetat med hissar, kranar eller liknande sedan tidigare.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch.

Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på. Detta långsiktiga synsätt på personalen är också en av faktorerna till varför DEKRA idag har mer än 45 000 anställda runtom i världen. Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Tekniska frågor inom respektive sektion vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd och leder till ökad vidareutveckling av tjänsteutbudet.

Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare.

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Mikael Andersson, sektionschef Lyft i Malmö på nummer 010 455 1590.

Logo

Besiktningsingenjör lyftanordningar

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb