teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Besiktningsingenjör lyft Trollhättan

Ort
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Besiktningsingenjör lyft Trollhättan

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha his(s)nande kul på jobbet.

Om tjänsten

DEKRA söker nu en Besiktningsingenjör till teknikområde lyft i Trollhättan. Genom att besiktiga exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Vi tror på frihet under ansvar där du planerar dina dagar själv. Kanske besiktigar du en nyinstallerad hiss innan lunch och avslutar dagen med att besiktiga några fordonslyftare eller varför inte en grävmaskin eller rent av en mobilkran? Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher. Allt från offentlig sektor till bilverkstäder.

Vi önskar att du har:

  • Teknisk utbildning, exempelvis högskoleingenjör eller relevant erfarenhet från branschen

  • Stort tekniskt intresse och trivs med många kundkontakter

  • Körkort för personbil, då tjänsten innebär att du kommer att resa regelbundet

För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar dig som är nyfiken, nyexaminerad och oerfaren, men också dig som är självständig och har vana från besiktningsbranschen eller har arbetat med hissar, kranar eller liknande. När du börjar hos oss kommer du att få insyn i DEKRAs breda spektra av tjänster vid sidan av en både teoretisk och praktisk utbildning.

Vad DEKRA erbjuder dig:

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och vidareutvecklas tillsammans med företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Claes Eriksson, sektionschef i Trollhättan på telefonnummer +4610 455 1247.
Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-30.

Dela detta jobb

Besiktningsingenjör lyft Trollhättan

DEKRA Industrial AB