teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha hissnande kul på jobbet.  

OM TJÄNSTEN

DEKRA söker nu en Besiktningsingenjör för lyftanordningar i Norrköping. Genom att besikta exempelvis hissar i fastigheter och traverser inom industrin är du med och lyfter säkerheten till en ny nivå. Vi tror på frihet under ansvar och du kommer därmed kunna lägga upp dina dagar själv. Kanske besikta en nyinstallerad hiss innan lunch och avsluta dagen med att besikta fordonslyftare? Du arbetar ofta självständigt ute hos våra kunder, som finns inom de flesta branscher, allt från offentlig sektor till bilverkstäder.  

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG  

- 3-årig gymnasieutbildning eller behörig till teknisk högskola och gärna med relevant erfarenhet från branschen  

- Intresserad av teknik och trivs med mycket kundkontakt  

- Du behöver ha körkort för personbil då du kommer att besikta ute hos våra kunder  

För oss är rätt person viktigare än erfarenhet. Vi välkomnar dig som redan idag arbetar självständig och har vana från besiktningsbranschen eller arbetar med hissar, kranar eller liknande. Självklart välkomnar vi även dig som är nyfiken, nyutexaminerad och oerfaren då du kommer får chansen att följa med ut på praktik och få insyn i hela vårt tjänsteutbud.  

VAD DEKRA ERBJUDER DIG  

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt. Din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

Gemensamt lyfts tekniska frågor inom respektive sektion och hanteras av företagets teknikråd. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.  

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?  

Kontakta sektionschef Hans Wessberg på 010 455 1604.

Logo

Besiktningsingenjör för lyftanordningar

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-10

Ansök nu

Dela detta jobb