teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Är du intresserad av förbättringsarbete och vill jobba inom anläggning och konstruktion?

LKAB är ett statligt bolag som producerar Pellets för världens stålmarknad. Malmförädlingen i Kiruna söker nu dig som vill vara med i vårt team och jobba med fokus på besiktningar inom våra anläggningar!

Verksamheten som drivs i projektform arbetar med att standardisera jobbet med tillsyn- och besiktningspliktiga objekt där du som besiktningsingenjör kommer ha en nyckelroll i detta arbete. Du kommer ansvara över att driva förbättringsarbete, kontrollera och följa upp att anläggningar och installationer följer gällande lagar och förordningar samt stötta sektionerna inom samtliga verksamheter inom enheten. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är en positiv och självgående problemlösare med förmåga att leda dig själv. Du bör vara noggrann och systematisk samt värdesätta goda relationer. 

Du har Högskola/universitetsutbildning inom relevant område eller kompetens förvärvad på annat sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från anläggning, konstruktion och/eller arbete med besiktningspliktiga objekt. Företagskännedom och erfarenhet av LKABs organisation och rutiner inom verksamhetsområdet är en fördel men det är inget krav utan för oss är det viktigare att du är nyfiken och har ett intresse för att lära dig verksamheten. 

Du bör vara förtrogen i arbete med datoriserade hjälpmedel och tekniska stödsystem och behärska engelska i tal och skrift.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Körkort B.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Låter det intressant?

Löpande urval så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 18 augusti.

För mer information om tjänsten kontakta Produktionschef Tove Thelin-Täckdal, 0980-53124.

Fackliga representanter: 
Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50.
Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-72508
Peter Johansson för Akademikerföreningen, peter.jan.johansson@lkab.com, 0980-62239
Per Eriksson för IF Metall, per.eriksson@lkab.com, 0980-71972

Besiktningsingenjör

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb