teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Berg & Betong är ett helägt dotterbolag till LKAB. Vi grundades som ett familjeföretag 1961 under namnet KGS AB, Kiruna grus- och stenförädling. Vi är idag det ledande företaget i Norrbotten inom grus- och betongtillverkning, bergförstärkning, krossning och losshållning. Verksamheterna finns i huvudsak i Kiruna- och Gällivare kommun.Vår största kund är LKAB där vi utför majoriteten av allt bergförstärkningsarbete. Vi levererar också bergförstärkning till det Lundin Mining-ägda Zinkgruvan i Askersund

Om tjänsten

LKAB Berg & Betong utökar sin verksamhet i Malmberget. Därför söker vi nya bergarbetare till verksamheten under jord som kommer att arbeta med bergförstärkning. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga bergarbetare i teamet och ansvara för en viktig del i ortdrivningscykeln.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med godkända gymnasiebetyg och ser gärna att du har erfarenhet av bergförstärkning eller allmänt underjordsarbete. Du har inget emot att arbeta självständigt under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Som person är du även flexibel och öppen för nya lösningar.Befattningen kräver B-körkort.Erfarenhet är meriterande men inget krav då vi internutbildar vår personal. Stor vikt kommer dock att läggas vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning och varierande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang. Du får möjligheten att bli en del av LKAB Berg & Betong vid en mycket spännande tidpunkt.Ta chansen till bred kompetensutveckling i din roll som bergarbetare i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter.

Övrig information

Skiftgång med stationeringsort Malmberget Välkommen in med CV och personligt brev senast 2019-09-18. Rekrytering kommer ske löpande och vi kan därför komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Mikael Israelsson på telefon: 0970-791 62

Bergarbetare till LKAB Berg & Betong i Malmberget

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Dela detta jobb