teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Berg & Betong är en ledande koncern med fullservicelösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Vi levererar en helhet baserad på erfarenhet och spetskunskap. Vi utför bergförstärkning och ortdrivning i LKAB:s underjordsgruvor samt förädlar gråberg till grus och makadam. Idag är vi världens största producent av sprutbetong och verksamheten är koncentrerad till Malmfälten medan marknadsområdet sträcker sig över hela Sverige och övriga Norden.

Om tjänsten

Vår verksamhet i Kiruna under jord har ett behov av nya medarbetare. Vi söker bergarbetare som främst ska arbeta med tunneldrivning så som borrning, laddning, bergförstärkning och media. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga bergarbetare i teamet och ansvara för en viktig del i ortdrivningscykeln. Vi söker bergarbetare som ska utföra följande arbeten:•Bultning•Laddning•Media•Borrning

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med godkända gymnasiebetyg och ser gärna att du har erfarenhet av bergförstärkning, borrning och/eller sprängning. Sprängkort är meriterande. Stor vikt kommer dock att läggas vid din personliga lämplighet. Erfarenhet är meriterande men inget krav då vi internutbildar vår personal. Som person är du flexibel, kreativ och öppen för nya lösningar. Du trivs med att arbeta självständigt och målinriktat under ett ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Befattningen kräver B-körkort.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning och varierande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang. Ta chansen till bred kompetensutveckling i din roll som bergarbetare i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter.

Övrig information

Välkommen in med din ansökan senast 2019-12-15. Rekrytering kommer ske löpande och vi kan därför komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten kontakta produktionschef Mikael Ryttlinder 0980-71243

Bergarbetare till LKAB Berg & Betong i Kiruna

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb