teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Berg & Betong är ett helägt dotterbolag till LKAB. Vi grundades som ett familjeföretag 1961 under namnet KGS AB, Kiruna grus- och stenförädling. Vi är idag det ledande företaget i Norrbotten inom grus- och betongtillverkning, bergförstärkning, krossning och losshållning. Verksamheterna finns i huvudsak i Kiruna- och Gällivare kommun. Vår största kund är LKAB där vi utför majoriteten av allt bergförstärkningsarbete. Vi levererar också bergförstärkning till Zinkgruvan i Askersund.

Om tjänsten

Vår verksamhet i Kiruna, under jord har ett behov av nya medarbetare. Vi söker bergarbetare som främst ska arbeta med tunneldrivning. Efter din inskolningstid kommer du att arbeta självständigt med uppgifter som förekommer inom ortdrivning, så som borrning, bultning och laddning. Du kommer att tillsammans med övriga bergarbetare i teamet ansvara för en viktig del i ortdrivningscykeln.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt för att ta egna initiativ, trivs med att arbeta självständigt och målinriktat under ett ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Bergarbete och erfarenheter inom ortdrivning samt sprängkort är meriterande, men inget krav då vi internutbildar vår personal. Befattningen kräver B-körkort samt godkända gymnasiebetyg eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning och varierande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang. Vi erbjuder del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad. Ta chansen till bred kompetensutveckling i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter.

Övrig information

Skiftgång, 7/7 med stationeringsort Kiruna.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 2020-12-30, rekrytering sker löpande.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef
Mikael Ryttlinder; mikael.ryttlinder@lkab.com eller HR Business Partner Erika Taube erika.taube@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Bergarbetare till LKAB Berg & Betong

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb