teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Ortdrivning Norr och Söder är en del av NGA (Division Norra Gruva Anläggning) som består av sex olika arbetsplatser. NGA arbetar främst med olika former av borrning under jord. Vi tillreder ort, säkert och resurseffektivt, inom fastställda planer för produktion och fasta anläggningar för att möjliggöra skivrasbrytning.

Tjänsten som bergarbetare består av att framföra borr- och bultrigg ute i fält med borrning, bergbultning och skrotning som primära arbetsuppgifter. Utöver det kräver arbetet enklare reparationer och felsökning av maskin. Rollen innefattar stor del ensamarbete och kan innehålla fysiskt krävande moment.

Som bergarbetare hos oss kommer du under dina första månader på arbetsplatsen internutbildas för våra maskiner med handledning. Allt för att säkra din introduktion och ge dig de bästa möjliga förutsättningarna för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Dina kvalifikationer

Du har godkända slutbetyg från gymnasiet, gärna med industriell eller fordonsinrikting, samt B-körkort.

Vi ser gärna att du har maskinvana samt erfarenhet av att arbeta under jord. För att du ska passa och trivas i tjänsten bör du vara stresstålig och självständig med en hög arbetsmoral. Vi söker dig som är öppen och trygg i din egen förmåga samt finner glädje i att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 29/9 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta:

Produktionschef Johan Ylipää, +4672 717 14 64, johan-bertil.ylipaa@lkab.com
Produktionschef Nelson Martinez, +46722411617, nelson.martinez@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Bergarbetare sökes till Tillredning Norr & Söder

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb