teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Ortdrivning/tillredning Norr och Söder tillhör sektionen Norra Gruva Anläggning, NGA, som består av sex olika arbetsplatser. NGA arbetar främst med olika former av borrning under jord. Vi tillreder ort, säkert och resurseffektivt, inom fastställda planer för produktion och fasta anläggningar för att möjliggöra skivrasbrytning.

Om tjänsten

Nu söker vi bergarbetare till ortdrivningen/tillredningen. Som bergarbetare hos oss arbetar du med borrning eller bergbultning där arbetet består av att framföra borr- och bultrigg ute i gruvan. Utöver det kräver arbetet enklare reparationer och felsökning av maskin. Rollen innefattar stor del ensamarbete och kan innehålla fysiska moment.

Under dina första månader på arbetsplatsen utbildas du för våra maskiner med handledning. Allt för att säkra din introduktion och ge dig de bästa möjliga förutsättningarna för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är öppen och trygg i din egen förmåga samt finner glädje i att nå uppsatta mål. För att du ska passa och trivas i tjänsten bör du vara stresstålig och självständig med en hög arbetsmoral. Du har godkända slutbetyg från gymnasiet, gärna med industriell eller fordonsinriktning, samt B-körkort. Maskinvana och erfarenhet av arbete under jord är meriterande.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Skiftform: K3 (Fm, Em, Ledigvecka)

Välkommen in med CV och personligt brev senast 29 november 2020. Rekryteringen sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta:

Produktionschef Johan Ylipää, 0980-714 64, johan-bertil.ylipaa@lkab.com
Produktionschef Nelson Martinez, 0980-716 17, nelson.martinez@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Bergarbetare ortdrivning/tillredning

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb