teknikjobb.se

Beredare - Vattenfall Services, Södermanland eller Östergötland

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-22

Ansök nu

Beredare - Vattenfall Services, Södermanland eller Östergötland

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 Har du lätt för att skapa nya relationer och drivs av ansvar? Då kanske det är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Beredare! Din roll som Beredare
Arbetet innebär att du bereder och till viss del projekterar verksamhet inom eldistributionsnät. Det handlar om nybyggnations- och underhållsprojekt på luftlednings-, jordkabelnät och i nätstationer. Du kommer dels arbeta inne på kontoret men även var ute i fält. I ansvaret ingår till exempel:

 • Hantering av tekniska lösningar

 • Nätberäkningar och ekonomiska kalkyler

 • Tillståndsfrågor

 • Kontakter med markägare, kunder och myndigheter

 • Materialbeställningar

 • Dokumentation och uppföljning.

Vi erbjuder en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Du arbetar individuellt, men kommer samtidigt att ingå i ett lag som stöttar varandra och gemensamt bidrar till att utveckla verksamheten. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa.

Dina kvalifikationer
Du är en Beredare med många års erfarenhet, alternativt är du idag en erfaren distributionstekniker/tekniker/montör inom ledningsunderhåll och eldistribution som vill utvecklas för att anta rollen som beredare.

 

 

 • Elteknisk utbildning, eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga

 • Projektörskunskap, erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete och EBR-kännedom är meriterande

 • Datorvana är viktigt och det är meriterande om du har erfarenhet av att räkna på och sammanställa underlag för anbud och offerter.

 • B-körkort är ett krav

 • Du talar och skriver svenska flytande. Engelska kan vara meriterande.

För att lyckas hos oss och i den här rollen krävs det att du är en driftig, öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Du trivs med frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet. Hög serviceanda är viktigt.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chefer genom Lars Malmqvist, lars.malmqvist@vattenfall.com. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattefall.com. 

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Eskilstuna, Katrineholm, Motala, Norrköping, Nyköping eller Åtvidaberg. Andra placeringsorter inom Östergötland eller Södermanland kan vara aktuella. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan. 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 augusti 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

 

 

Dela detta jobb

Beredare - Vattenfall Services, Södermanland eller Östergötland

Vattenfall AB