teknikjobb.se

Beredare - Vattenfall Services, Mönsterås, Högsby eller Nässjö

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-17

Ansök nu

Beredare - Vattenfall Services, Mönsterås, Högsby eller Nässjö

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. 

Din roll som Beredare 
Inför kommande utmaningar stärker nu enheten i Jönköping och Norra Kalmar län, med nya beredare inom Ledningsunderhåll / projekt. Som beredare hos oss på Vattenfall Services kommer du att arbeta med många olika typer av uppdrag. Exempel på det är drift, underhåll, reparation och nyproduktion/ projekt av våra kunders elanläggningar.

Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar med beredning av underhåll och nyproduktion av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma. Vårt uppdrag är att genomföra underhåll och projekt inom lokalnät 0,4kV till 40kV. Din stationeringsort blir enligt överenskommelse, vi finns idag på följande orter, Högsby, Mönsterås alternativt Nässjö och du kommer ha ett fritt och självständigt arbete. För att trivas i rollen är det viktigt att kunna ha ett helikopterperspektiv samt tycka om att arbeta självständigt. Du ska kunna planera väl och vara flexibel när det krävs. Du är kostnadsmedveten och det ställs högra krav på att ta ett stort eget ansvar då du som beredare är Vattenfall Services ansikte ut mot kund. 

Vattenfall Services erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Tjänsten är på heltid och din stationeringsort enligt överenskommelse. Arbetstiden är vardagar 07:00- 16:00, beredskap kan komma att ingå i tjänsten. I den här tjänsten tillämpas provanställning. För att kunna utföra ditt arbete i fält kan du använda företagsbil alternativt privatbil. Som nyanställd har du en introduktionsplan samt tilldelas en mentor. Kollektivavtal finns.
 
Dina kvalifikationer som Beredare.
För att vara framgångsrik i rollen är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi gärna att du är en utåtriktad person då det ingår kundkontakter i jobbet. Du har en god förmåga att planera och se helheten i ditt eget arbete och är kostnadsmedveten.

Kompetenskrav:

  • Du har tidigare erfarenhet utav att bereda elkraftsanläggningar

  • Du har en avslutad gymnasieutbildning där vi ser det som meriterade om du har en elteknisk bakgrund

  • Du innehar ett B körkort

  • Goda datorkunskaper

  • Mycket bra svenska i tal och skrift

  • Vi ser det som meriterande om du har utbildningar såsom Diplomerad Beredare, ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten samt Hjärt- och lungräddning.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef . För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Placeringsort: Högsby, Mönsterås alternativt Nässjö, uppge placeringsort i ansökan. 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/9–2021!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: Vattenfallservices
Location: Mönsterås

 

 

Dela detta jobb

Beredare - Vattenfall Services, Mönsterås, Högsby eller Nässjö

Vattenfall AB