teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Beredare - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-01-16

Ansök nu

Beredare - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Har du lätt för att skapa nya relationer och drivs av ansvar? Då kanske det är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar en Beredare!

 Din roll som Beredare

Tjänsten innebär att du ska bereda och projektera all verksamhet inom eldistributionsnät, både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer. Arbetsuppgifter innefattar exempelvis beredning av tekniska lösningar, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kunder, myndigheter och markägare, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du tar även fram underlag för offerter och anbud. Som beredare förväntas du även aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta etablera och utveckla verksamheten. Våra kunder finns inom energi- och nätbolag, industrier samt entreprenadbolag.

På Vattenfall Services kommer säkerheten alltid i första hand och vi har ett tydligt fokus på att ständigt förbättra arbetsmiljön.

 Kvalifikationer

  • Du har en el-teknisk utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av arbete med frilednings-, jordkabelnät och nätstationer i en roll som beredare och/eller ledande distributionselektriker
  • Då beredningarna utförs i datormiljö är det viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande
  • Det är meriterande om du har projektörskunskap, erfarenhet av EBR, avtalshantering, entreprenadjuridik, kalkylering och anbudsarbete

För att framgångsrikt axla rollen som beredare krävs det att du är självgående, driftig och öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Ditt arbetssätt präglas av struktur samt av ordning och reda. Hög serviceanda är viktigt där du ser möjligheter i problemställningar du ställs inför.

 

 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete med mycket frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet.

 Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mikael Gullander 070-2417568. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Summer Lovlinger, 070-1945664

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Hässleholm, Kalmar, Halmstad eller Växjö

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Sista ansökningsdag är den 5:e december 2021

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats

Dela detta jobb

Beredare - Vattenfall Services

Vattenfall AB