teknikjobb.se

Beredare – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Beredare – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi har haft stor framgång i tilldelningen av nya avtal och projekt vilket innebär att vi behöver växa. 

Din roll som Beredare

Arbetet innebär att du bereder och till viss del projekterar verksamhet inom eldistributionsnät, det handlar om nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabelnät och i nätstationer inom spänningsintervallet 0,4-24 kV. I ansvaret ingår till exempel:

• Hantering av tekniska lösningar

• Nätberäkningar och ekonomiska kalkyler

• Tillståndsfrågor

• Kontakter med markägare, kunder och myndigheter

• Materialbeställningar

• Dokumentation och uppföljning

• Skapande av arbetshandlingar för utförande

Dina kvalifikationer som Beredare

Du är en beredare med några års erfarenhet, alternativt är du idag en erfaren distributionselektriker/tekniker/montör inom ledningsunderhåll och eldistribution som vill utvecklas för att anta rollen som beredare.

• El-teknisk utbildning och/eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

• Projektörskunskap, erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete samt EBR-kännedom kan vara meriterande

• Datorvana är viktigt och det är meriterande om du har erfarenhet av att räkna på och sammanställa underlag för anbud och offerter

• Talar och skriver svenska obehindrat

• B-körkort är ett krav

För den här rollen krävs det att du är en driven och öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Du trivs med frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Per-Åke Klinghag, tfn 073-038 90 45 alt. Dick Larsson, 070-359 44 36. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82, johanna.marklund@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Uppsala, N:a Stockholm: Sollentuna eller Järfälla med omnejd. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 augusti 2019! Urval sker löpande under sommaren och intervjuer planeras till början av september.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Beredare – Vattenfall Services

Vattenfall AB