teknikjobb.se

Beredare med utökat ansvar till Vattenfall Services Örnsköldsvik

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Beredare med utökat ansvar till Vattenfall Services Örnsköldsvik

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

 

Vattenfall Services söker en beredare med utökat ansvar till Själevad

Denna roll som beredare med utökat ansvar innebär att du bereder, projekterar och leder projekt- och underhållsuppdrag för frilednings-, jordkabelnät och nätstationer.

 

Som beredare arbetar du med tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning.

 

Projektledardelen innebär ansvar för att driva små/medelstora projekt- och underhållsuppdrag i nära samarbete med våra tekniker och underentreprenörer. Här ingår även arbete med tidplaner, resursanvändning, avbrottsplanering, vissa inköp, ärenderapportering, ekonomisk uppföljning och fakturering.

 

Fördelningen av hur mycket du arbetar med dels beredning och dels ansvar för projekt- och underhållsuppdrag beror på årstider och vilka uppdrag våra kunder lämnar till oss. Du kommer framförallt att arbeta med våra service- och ramavtalskunder, en gemensam nämnare oavsett uppdrag är att säkerheten alltid kommer först.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar som beredare idag och vill utvecklas inom underhålls-/projektledning. Du har el-teknisk utbildning och erfarenhet av arbete med frilednings-, jordkabelnät och nätstationer.

 

Vi ser gärna att du har projektörskunskap, erfarenhet av EBR och allmän el-behörighet. Har du dessutom arbetat med större avtalskunder, entreprenadjuridik, kalkylering och anbud så kan det vara meriterande.

 

Ditt arbetssätt innebär ordning och reda, du tar initiativ och trivs med frihet och ansvar i en resultatorienterad verksamhet. Du är en entreprenör som vill utvecklas i en affärsmässig och säkerhetsmedveten arbetsmiljö. Arbetet kräver god datorvana och goda kunskaper i svenska, gärna också engelska. Körkort B är ett krav.

 

Mer information

Tjänsten är placerad i Själevad (Örnsköldsvik). Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 4 oktober, 2020. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på annat sätt.

 

Kontakt

Rekryterande chef Mikael Isberg, tfn 0738-401 226

Rekryterare Ingela Skoog, tfn 0730-243 164.

 

Fackliga representanter

Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

 

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices

Dela detta jobb

Beredare med utökat ansvar till Vattenfall Services Örnsköldsvik

Vattenfall AB