teknikjobb.se

Beredare inom elnät - Vattenfall Services, Gällivare

Ansök nu

Beredare inom elnät - Vattenfall Services, Gällivare

Beredare inom elnät – Vattenfall Services, Gällivare
  
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
  
Vi rekryterar nu en beredare till Gällivare
Nu söker vi en mångsidig beredare som kommer att arbeta med underhåll av elnät (lokalnät). Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med bra gemenskap och en miljö där vi hjälps åt. Frihet att planera din arbetsdag utifrån uppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar.
  
Om arbetet
Du kommer att bereda och projektera underhåll av frilednings-, jordkabelnät samt nätstationer. Vissa projektuppdrag kan också förekomma. I arbetet ingår exempelvis: 
• Hantering av tekniska lösningar
• Nätberäkningar och ekonomiska kalkyler
• Tillståndsfrågor
• Kontakter med markägare, kunder och myndigheter
• Materialbeställningar
• Dokumentation och uppföljning.
 
Vi söker dig som har
• El-teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter
• Erfarenhet av arbete med frilednings-, jordkabelnät och nätstationer i en roll som beredare och/eller distributionselektriker
• God IT-vana
• Projektörskunskap, erfarenhet av EBR, avtalshantering, entreprenadjuridik, kalkylering och anbudsarbete är meriterande.
  
Ditt arbetssätt innebär ordning och reda, du tar initiativ och trivs med frihet och ansvar i en resultatorienterad verksamhet. Vi söker en entreprenör som vill utvecklas i en affärsmässig och säkerhetsmedveten arbetsmiljö. Du talar och skriver svenska, gärna också engelska. Körkort B är ett krav.
 
Placeringsort
Gällivare, alternativt en annan Vattenfall Services-etablering i Norrbotten
  
Ansökan
Ansök via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 26 september, 2021. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164. För information om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Tomas Lindblom, 070-315 95 33.
 
Fackliga representanter
Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
  
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats.
Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 september!
  
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/
 
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices  
Location: Gällivare

Dela detta jobb

Beredare inom elnät - Vattenfall Services, Gällivare

Vattenfall AB