teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Beredare inom Elkraft/Energi

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Beredare inom Elkraft/Energi

Habo Kraft söker en beredare inom Elkraft.

Om tjänsten

Habo kommun, en av Sveriges mest företagsvänliga och expansiva kommuner, lyckas attrahera många att såväl bosätta sig i kommunen som att etablera verksamheter. Kommunens utveckling leder till att även bolagen växer med utbyggnad av nät och nya bostäder som följd. Vi söker nu en beredare till Habo Kraft.

Habo Energi AB är det lokala energibolaget. Det ägs till 100 % av Habo kommun. Habo Energi erbjuder fjärrvärme i Habo och Fagerhult, bedriver elhandel samt erbjuder kommunikationstjänster via optofiber. Habo Kraft AB äger och driver elnätet inom större delen av Habo kommun. Habo Bostäder AB är det lokala bostadsbolaget med ca 600 lägenheter och kommersiella lokaler i Habo. Läs mer på www.haboenergi.se

Arbetsbeskrivning

Beredningsfunktionen är en del av projektgenomförandet vid om- och nybyggnationer av vårt elnät inom spänningsområden 0,4 - 24 KV.

Som Beredare bereder och till viss del projekterar du för nybyggnations- och underhållsprojekt.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
- Ta fram handlingar för om- och nybyggnad av lokalnätsledningar och nätstationer
- Upprätta avtalshandlingar, tillstånd, kalkyler, materialspecifikationer och arbetsunderlag

Tjänsten innebär kontakter med markägare, kunder och myndigheter samt internt inom Habo Energi-koncernen.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Vi söker dig som

Vi ser med fördel att du har yrkesutbildning som Beredare alternativt en teknisk utbildning inom elkraft eller motsvarande. Du kan även ha fått motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet från liknande befattningar inom elbranschen.
B-körkort är ett krav. Du har med fördel god datorvana. Eftersom tjänsten är riktad mot el och kraft är erfarenhet av beredning enligt EBR meriterande. Önskvärt att du har erfarenhet av arbete ute på fält.

- Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Du är en flexibel, social och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt. Du har förmåga att strukturera, projektera och leda. Du är stabil och trygg samt är lyhörd för kundernas önskemål.
Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet, logiskt tänkande samt förmåga att kommunicera med olika människor.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Beredare inom Elkraft/Energi

Montico AB