teknikjobb.se

Beredare – Gotlands Elnät AB - Tomas

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-30

Ansök nu

Beredare – Gotlands Elnät AB - Tomas

Här kommer du att arbeta
Vi har en gemensam vilja att påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät på Gotland. GEAB befinner sig mitt i en spännande förändringsresa där digitalisering och IT genomsyrar det mesta, här kommer du aktivt kunna påverka och bidra samtidigt som existerande lösningar med högt ställda tillgänglighetskrav skall levereras.
Vi behöver dig för att nå dit. Du kommer att arbeta på Gotlands Elnät AB

Din roll
Vi erbjuder ett framtidsyrke som är både omväxlande och fritt. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och säkerhetsmedvetenhet, vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet under säkra förhållanden. Nu söker vi dig som idag är en erfaren beredare inom ledningsunderhåll och eldistribution, eller så är du kanske tekniker och söker en ny utmaning och vill utvecklas inom en roll som beredare. 

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du arbetar med att bereda all verksamhet inom eldistributionsnät, alltså både nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabelnät samt i nätstationer.

I arbetet ingår: att hitta tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du kommer även att ta fram underlag för offerter och anbud.

Som beredare förväntas du även aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta etablera och utveckla verksamheten.

För rätt person så finns möjligheter att vidareutveckla sin kompetens i något av våra många specialområden.
På GEAB går säkerheten först, vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsmiljön. För oss är det en självklarhet att alla vill vara med och bidra till detta.

Vi söker dig som har
Du är en erfaren beredare med några års erfarenhet. Alternativt är du idag tekniker inom ledningsunderhåll och eldistribution och vill utvecklas för att anta en roll som beredare. I grunden har du el-teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.
Meriterande är om du har projektörskunskap och erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete samt kännedom om EBR. Beredningarna utförs i datormiljö och det är viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna.

För att lyckas hos oss och i den här rollen krävs det att du är en driftig, öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta med olika funktioner. Du trivs med att axla frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet. Hög serviceanda är viktigt och du är en person som ser möjligheter. Du talar och skriver svenska och gärna också engelska. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. På Geab jobbar olika yrkesgrupper och generationer sida vid sida. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Geab arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att lyckas i rollen krävs att du har stark drivkraft, är engagerad och samtidigt är flexibel och lyhörd som person.

Placeringsort
Tjänsten är placerad i Visby.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef: Tomas Ahlström, 070-9651830. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Zanko Dasko, tfn 0702 532 896
Fackliga representanter för denna tjänst är Staffan Sundström, Ledarna, tfn 0498-28 52 64. Jeanette Regin, Unionen, tfn 0498-28 50 22 och Patrik Malmquist, SEKO, tfn 0725 756 538.

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast den 30 Augusti 2021. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall. Urval och intervjuer sker efter slutdatum. Välkommen med din ansökan.

Att arbeta inom Geab innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

#LI-JM1

Dela detta jobb

Beredare – Gotlands Elnät AB - Tomas

Vattenfall AB