teknikjobb.se

Beredare, fordonsverkstaden Bomselet

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Beredare, fordonsverkstaden Bomselet

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker nu en driven och kunnig person som kommer att ha ett ansvar över planeringen med din kollega på vår fordonsverkstad samt leda det förebyggande underhållet. Du kommer att jobba med kundkontakter, göra beställningar och inköp. Ditt ansvar blir också att bevaka och utföra kvalitetskontroller på externa arbeten samt ser att arbetet utförs kostnadseffektivt. Vid behov ska du kunna vara behjälplig i motorrum och verkstad.

Arbetstid: dagtid

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en bakgrund inom reparationer/underhåll av fordon under 3,5 ton. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du som person har förmågan att ta egna initiativ och kan fatta självständiga beslut. Vi tror att du kan vara flexibel, ansvarstagande och att du har en god samarbetsförmåga. Du har en hög servicekänsla gentemot kundens behov.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenheter från:
• Arbete med fordonsreparationer
• Arbete med datorer
• Att ha kundkontakter
• Planering av jobb

Vi ser att du har stor arbetsglädje, servicekänsla och känner stolthet för de arbeten du utför. Att du vill leverera i tid och tar ansvar för kvalitet.

Utbildning i Heta arbeten, truck-och traversutbildning är meriterande men inget krav.

Körkort B och godkända gymnasiebetyg är ett krav.

Välkommen med din ansökan som Beredare hos oss på LKAB småbilsverkstan ovanjord!

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Ytterligare information får du av Produktionschef Ronny Hedenstedt Tel: 070 - 319 6266 Mellan 07:00 och 16:00 vardagar

Dela detta jobb

Beredare, fordonsverkstaden Bomselet

LKAB