teknikjobb.se

Beredare elnät

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Beredare elnät

Vill du vara med och bereda elnätet i Göteborg i takt med en expansiv stadsutveckling?

Dina arbetsuppgifter:

I uppdraget som beredare hos oss blir du en viktig länk i arbetet med att anpassa elnätet efter stadens utveckling. Du kommer att arbeta med att projektera och bereda alla typer av eldistributionsnät och stationer, samt göra erforderliga beräkningar och konstruktioner. I arbetet ingår att upprätta kalkyler, skaffa erforderliga tillstånd och samordna de interna och externa delar som behövs vid projekteringen/beredning. Uppdraget innebär även att upprätta kompletta beredningshandlingar.

Som beredare erbjuds du ett socialt och varierande arbete där hela Göteborg är ditt arbetsfält. Markägare, vägföreningar och myndigheter blir viktiga kontaktytor för att kunna bedöma olika handlingsalternativ beträffande utformning av distributionsnät och stationer. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra egna montörer i beredningsfasen men du kommer även att vara behjälplig under byggfasen. För att vi ska kunna möta stadens utvecklingsbehov är det viktigt att följa den tekniska utvecklingen inom verksamhetsområdet. Därav kommer du även att vara delaktig i att utveckla och förbättra arbetsmetoder och rutiner inom beredning.

Kompetenskrav:

Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och andra intressenter, varför det är viktigt att vara marknadsorienterad och ha kundkänsla. Vi tror att du som söker är en god kommunikatör och problemlösare. Du är praktiskt lagd, relationsskapande och trivs med att vara ute i fält. Värdefulla personliga egenskaper är analytisk förmåga och att kunna vara kreativ och nytänkande när så behövs. Du bör trivas med och ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av montörs- och kopplingsarbete, alternativt har du bakgrund inom lantbruk. En rekommendation är att du är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot elkraft, eller motsvarande. Önskvärt är att du har kunskaper och erfarenheter av arbetet med stöd av EBR och har AMA-kunskap samt erfarenhet av nät och/eller projektering/beredning.

I vår resepolicy föredrar vi kollektivtrafik eller cykel. Verksamhetsbehoven medger dock inte alltid att dessa färdsätt är rimliga alternativ därför behöver du ha körkort (B). Då all vår dokumentation sker på svenska är det viktigt att du behärskar språket i både tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. 

Vem blir din chef?

Mitt ledarskap kännetecknas av ett stort engagemang och ett entusiasmerande sätt med en värdegrund som vilar på dialog, öppenhet och respekt för individen. Jag har erfarenhet av att arbeta med långsiktiga mål och tillsammans med medarbetarna realisera de till mätbara resultat. 

Jag arbetar mycket med att prioritera och delegera ansvar för att utveckla medarbetarna samt för att kunden skall få rätt kvalité. I mitt ledarskap försöker jag att vara lyhörd. Jag uppmuntrar att medarbetaren är engagerad och gillar att driva och utveckla arbetssätt och metoder. Det är viktigt för mig att mina medarbetare har roligt och känner ett engagemang som leder till utveckling för dem. Jag vill ha ett arbetsklimat där alla trivs och gillar att gå till arbetet. En laganda där vi hjälper varandra och litar på varandras kunskaper.

Arbetar du hos mig så gäller det att du är social och kan hantera flera projekt samtidigt. Vi har många projekt som ligger i olika faser. Jag ser stora fördelar med att arbeta med många projekt, särskilt gällande individens egen utveckling och möjligheten att få prova på flera arbetsområden. För mig som chef är det viktigt att arbeta hos en arbetsgivare som ger mig både utmaningar och utveckling. Där ens kreativa förmåga kan tas tillvara och ses som en tillgång.

- Jonas Strandberg, Avdelningschef GENAB, Projektering

 

Vi kommer arbeta löpande med urval och tillsättning i detta rekryteringsärende. 

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Denna tjänst är placerad på vårt dotterbolag Göteborg Energi Nät AB, GENAB. GENAB ansvarar bland annat för planering av elnätet i Göteborg, kundanslutningsprocessen, investeringar och reinvesteringar, miljöfrågor samt ledning av om- och nybyggnadsprojekt i vårt distributionsnät. Vi arbetar hela tiden med att följa upp och planera för förändringar och initiera och driva ombyggnads- och nybyggnadsprojekt. Elnätsverksamheten står tillsammans med elmarknaden inför nya spännande utmaningar och GENAB arbetar med att skapa fokus på och möta de möjligheter och utmaningar som detta innebär.  

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2018-12-16

Kontaktpersoner
Avdelningschef, Jonas Strandberg
tfn: 031-626539

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Dela detta jobb

Beredare elnät

Göteborg Energi