teknikjobb.se

BERÄKNINGSINGENJÖR TILL NIBE VENTILATION

Företag Nibe AB
Ort
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

BERÄKNINGSINGENJÖR TILL NIBE VENTILATION

Vi tar nu ytterligare ett steg som helhetsleverantör av energi och inneklimat med ett nytt segment ventilationsaggregat för kommersiella fastigheter. Vill du vara med på vår nya spännande resa redan från början?

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer huvudsakligen medverka i framtagningen av nya spännande produkter. Du är en nyckelperson som driver val av komponenter utifrån analys av data, egna tester och förväntade kravbilder. Att se till produktens totala prestanda kommer att vara mycket viktigt, varför du är van att förstå komplexa system och att kunna balansera olika egenskaper mot varandra. Du analyserar data och kan utifrån detta sammanställa goda beslutsunderlag. I tjänsten kan även ingå att sätta sig in i krav, både legala såväl som krav för att klara certifieringar. Du kommer att ha ett mycket tätt samarbete med mekaniska konstruktörer, programmering-och labbpersonal. Tjänstens placering enligt överenskommelse.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en högskole- eller civilingenjör med stor analytisk förmåga. Du är drivande, flexibel, noggrann, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du har lätt för att snabbt förstå komplexa sammanhang. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom värmeöverföring och strömningsmekanik är meriterande. Har du även erfarenhet av VVS-området och/eller fläktar och värmeväxlare är det en fördel. 

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 6 oktober 2019. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster", ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Andreas Wackenfors

Ventilation

0433-27 30 00

andreas.wackenfors@nibe.se

Dela detta jobb

BERÄKNINGSINGENJÖR TILL NIBE VENTILATION

Nibe AB