teknikjobb.se

Beräkningsingenjör till Leviat

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

Beräkningsingenjör till Leviat

Nu har du chansen att bli en del av ett internationellt företag där utvecklingsmöjligheterna är stora. Om du är en noggrann och strukturerad person som trivs i en ansvarsfull roll där du får driva tekniska processer från start till mål har Leviat tjänsten för dig!Om tjänsten

Leviat är ett världsledande företag som erbjuder byggnadsspecifika produkter med fokus på kund och kvalité. De söker nu ytterligare en Beräkningsingenjör till teknikavdelningen i Göteborg. Som Beräkningsingenjör får du ansvara för processer från start till mål vad gäller kontakt med kund, konstruktörer, produktdimensionering och offertberedning.

Cecilia, som blev rekryterad av Academic Work till Leviat 2015, beskriver tjänsten så här: - "Det roligaste med tjänsten är att du är processen, du får följa med hela vägen och axla ett helhetsansvar".

Spana in klippet för att se hur Leviat arbetar:

NOTIS: Klippet kommer från Halfen som är en del av Leviats organisation. Om Leviat

På deras kontor i Göteborg sitter ett ambitiöst och glatt team på totalt 17 personer. Teamet präglas av nyfikenhet och där samarbeten alltid finns nära till hands. Du som Beräkningsingenjör kommer tillhöra teknikavdelningen, ett team om fyra personer med stark sammanhållning, målmedvetenhet och som alltid har nära till skratt. I teamet kommer du få axla ett helhetsansvar och bidra till företagets fortsatta utveckling. Från och med den 1 oktober i år flyttar de in i nya fräscha lokaler på Vädursgatan 5 i Göteborg, lokaler som är skräddarsydda för Leviats verksamhet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Leviat.

Arbetsuppgifter

I rollen som Beräkningsingenjör hos Leviat erbjuds du en roll med mycket ansvar där dina utvecklingsmöjligheter på sikt är stora. Du kommer arbeta och ta ansvar för komplicerade och tidskrävande projekt som ställer krav på noggrannhet, struktur och uthållighet. Du kommer arbeta enligt kvalitetsstandards och vara uppmärksam på detaljer i arbetet för att kunna leverera god kvalité till Leviats kunder. Dina kontaktytor kommer främst vara externa i form av konstruktörer, säljare och projektledare.

Du kommer att:

 • Förbereda, bereda och följa upp offerter
 • Dimensionera byggprodukter
 • Agera teknisk support mot kund och konstruktör

Vi söker dig som

Har en utbildning som Byggnadsingenjör eller Maskiningenjör i botten. Du har ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av CAD-system. Tjänsten ställer höga krav på språklig förmåga och således ser Leviat att du är obehindrad i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:

 • Arbetslivserfarenhet av en tidigare roll som ingenjör
 • Arbetslivserfarenhet av försäljning i någon form
 • Goda kunskaper i engelska
 • Kunskaper i finska eller danska

Som person har du följande egenskaper:

 • Noggrannhet
 • Struktur
 • Uthållighet
 • Personlig mognad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid: Tillsvidare

 • Placering: Vädursgatan 5, Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Leviats önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Leviat är ett världsledande företag i tillverkning av teknologi för byggbranschen. Under Leviat finns pålitliga bolag som Ancon, HALFEN, Plaka och Meadow Burke, alla kända för prestation, kvalité och pålitlighet. Deras egenkonstruerade produkter och innovativa konstruktionslösningar används i en mängd olika sektorer, från bostäder till infrastruktur. Leviat är ett CRH-bolag, en världsledande organisation inom byggbranschen som idag sysselsätter 76 600 personer på 3100 platser världen över. Läs mer om Leviat som företag här

Ansök här

 

Dela detta jobb

Beräkningsingenjör till Leviat

Academic Work