teknikjobb.se

testing företagslogga

Beräkningsingenjör inom Plant Design

Företag ÅF
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Beräkningsingenjör inom Plant Design

Om jobbet

Vi söker nya talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär!

Vill du utvecklas inom beräkning tillsammans med flera av Sveriges ledande industriföretag? Som beräkningsingenjör hos oss kommer du arbeta med tekniska beräkningar som inkluderar allt från enklare balkberäkningar, expansionsberäkningar till mer avancerade FEM-analyser. Projekten varierar i storlek och innehåll samt utförs antingen in-house i våra egna lokaler eller ute på plats hos våra kunder. Vi söker nu nyutexaminerade eller beräkningsingenjörer precis i starten av sin karriär.

Vem är du?

Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du har universitetsstudier inom maskinteknik eller liknande område.

Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du noggrann, ambitiös, vetgirig och kundorienterad. Du uppskattar lagarbete och förstår mervärdet av att tillsammans och prestigelöst arbeta för att ta fram bästa lösningen för våra kunder. Du har ett sinne för detaljer och har en förmåga att förklara komplexa tekniska termer för personer i din omgivning. Du gillar att träffa människor och har förmåga att anpassa dig i nya miljöer. Du är självständig, handlingskraftig, van att ta egna initiativ och är bra på att kommunicera och dokumentera.

Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök tjänsten idag då vi tillämpar ett löpande urval!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Thomas Kjellberg, Sektionschef, +46 10 505 58 80

Dela detta jobb

testing företagslogga
Beräkningsingenjör inom Plant Design

ÅF