teknikjobb.se

 

OM OSS

Alkitron Engineering AB är ett ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Göteborg, Linköping och Stenungsund. Vi erbjuder anställning i ett företag där anställda har stort inflytande och där möjlighet till delägarskap finns. Vi är ett mindre konsultbolag med korta beslutsvägar och god sammanhållning. Företaget har lång erfarenhet inom teknikkonsultbranschen och är verksamma inom områdena Verkstad, Fordon, Telecom och Process.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som beräkningsingenjör inom stålkonstruktion ser vi att du har erfarenhet inom industrikonstruktioner/anläggningar och har tidigare erfarenhet av projektering alternativt underhållsverksamhet inom processindustrin. Vi har uppdrag på många anläggningar inom olika tillverkningsindustrier.

Vi söker dig som har intresse av att utvecklas vidare inom området och som vill jobba med process, tillverknings och anläggnings-projektering i allt från studier till större genomförandeprojekt.

OM DIG: 

Som ingenjör hos oss arbetar du i projektform i multidisciplinära projekt. Du är med i projektets alla faser, från förstudier till idrifttagningar. Vi arbetar med både modernisering och nyprojektering. Som person är du positiv, noggrann och prestigelös samt har lätt för att samarbeta med kollegor och uppdragsgivare. Du delar gärna med dig av ditt kunnande och erfarenheter. Är du duktig automation ingenjör också så är det meriterande.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har 5+ års erfarenhet av stålkonstruktioner, både svetsade och bultade

  • Har jobbat med FEM beräkningar

  • Har jobbat med konstruktionsberäkningar.

 

Sista ansökningsdag är 2019-11-29, men skicka gärna din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med referensen: Beräkningsingenjör 

Ansökan skickas till jobb@alkitron.se

Logga

Beräkningsingenjör inom bärande stålkonstruktioner

Ort
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb