teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Beräkningsingenjör i Göteborg

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-27

Ansök nu

Beräkningsingenjör i Göteborg

Trivs du i en roll där du får möjligheten till ett eget ansvar samt vidareutveckling av dina befintliga kunskaper? Vi söker nu en beräkningsingenjör som drivs av att kvalitetssäkra processer samt har ett stort intresse inom maskinteknik. Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Vi på Academic Work söker nu en beräkningsingenjör till vår kund Husqvarna. I rollen kommer du att ansvara för simuleringsprocesser av mekanisk dynamik i kompakteringsmaskiner. Du kommer att ha en stor variation i arbetsuppgifterna och få möjligheten till ett nära samarbete med erfarna kollegor i branschen som tillsammans hjälps åt för att kvalitetssäkra maskiner. Teamet består av 5 härliga kollegor där alla har en nyckelroll och du får även möjligheten till att bli simuleringsexpert samt utbilda och hjälpa andra avdelningar i deras simuleringsprocesser.

Husqvarna är en av världens största tillverkare av utrustning och diamantverktyg för skärning och borrning i betong, sten, murverk, kakel och asfalt. Deras produkter används i byggbranschen av professionella entreprenörer och hantverkare över hela världen. I dagsläget har dem 2100 anställda och finns representerade i mer än 70 länder. Du kommer att tillhöra kontoret som befinner sig i Jonsered med smidiga kollektivtrafik förbindelser.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och startar omgående. Uppdragets längd är på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

För att trivas i rollen som beräkningsingenjör tror vi att det är viktigt att du har en förståelse för mekanik samt innehar en kunskap om hur de mekaniska delarna är beroende av varandra för att fungera som ett komplett system. Vidare ser vi gärna dig som gillar att ha ett ansvar och kan växa in i rollen till att bli simuleringsexpert.

I din roll kommer du till exempel att:

 • Utföra simuleringar av kompletta system
 • Hantera och verifiera simuleringsmodeller
 • Koordinera simuleringsmodeller med andra avdelningar inom Husqvarna

Det anses vara meriterande om du har minst 1års arbetslivserfarenhet inom liknande arbete och har kunskap inom Python. Det är även meriterande om du har ett intresse och kunskap inom mekanik.

Vi söker dig som

 • Har avslutad civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller fysikteknik
 • Har kunskap inom Nastran och Adams
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska inom både tal och skift
 • Har B-körkort

Som person är du:

 • Kommunikativ
 • Initiativtagande
 • Orädd

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Beräkningsingenjör i Göteborg

Academic Work