teknikjobb.se

Belysningstekniker – Vattenfall Services, Luleå

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-01-25

Ansök nu

Belysningstekniker – Vattenfall Services, Luleå

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services söker nu två engagerade belysningstekniker till Luleå!

Vattenfall Services är Sveriges största belysningsentreprenör. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentreprenörer och företag inom industri och infrastruktur.

I denna roll kommer du att arbeta med underhåll samt om- och nybyggnation av belysningsanläggningar, även andra el-relaterade installationer förekommer. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka innehåll och planering av dina arbetsdagar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och löpande analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö.

Läs mer här https://www.vattenfall.se/foretag/services-tjanster/vattenfall-services/vara-tjanster/belysning/

Om dig

Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande kompetens. Erfarenhet av att arbeta med belysningsteknik och arbetsledning är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning för ESA och Arbete på väg.

Du tar initiativ och ansvar för kvalité och resultat. Att arbeta säkert är en självklarhet för dig och du uppskattar ett nära samarbete med kollegor och kunder. Du har en bra IT-vana och talar och skriver svenska, gärna också engelska. B-körkort är ett krav, C-körkort kan vara meriterande.

Mer information

Du kommer att utgå från Vattenfalls etablering på Notviken (i Luleå), resor ingår i arbetet. Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 25 januari, 2021. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Kontaktpersoner

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Anders Hansson, 070-302 07 66. Fackliga representanter är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vi ser fram emot din ansökan senast den 25 januari, 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Följ oss gärna

Linkedin Vattenfall Services Nordic AB

Instagram vattenfallservices

Location: Luleå

Dela detta jobb

Belysningstekniker – Vattenfall Services, Luleå

Vattenfall AB