teknikjobb.se

Belysningstekniker - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-01-13

Ansök nu

Belysningstekniker - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. 

Till affärsområde Belysning inom Vattenfall Services söker vi nu belysningstekniker till Dalarna. Vi har etableringar i Ludvika och Avesta. Även hemstationering kan vara aktuell vid överenskommelse.

Din roll som belysningstekniker
Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är bland annat Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument. Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, och vara vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet. Du utgår från etableringsort och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare. 

Dina arbetsuppgifter som Belysningstekniker 
- utföra montage i våra drift och underhållsavtal
- hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning
- utföra servicetjänster för drift och underhåll av befintliga belysningsanläggningar
- nybyggnation
 
Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
- elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
- B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning. Erfarenhet av markentreprenader är meriterande, liksom Säkerhet på väg, ESA samt C-körkort.
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet. I den här rollen är det även viktigt med datorvana.

Mer information 
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Anders Heljestrand, 073-0876761. För mer information kring själva rekryteringsprocessen: kontakta rekryterare Elias Ställ, 072-4529540. Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Stefan Lahti Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Placeringsort: Flexibel

Urval och intervjuer för denna tjänst kommer att ske under januari.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt cv är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Dela detta jobb

Belysningstekniker - Vattenfall Services

Vattenfall AB