teknikjobb.se

Belysningstekniker till Vattenfall Services Sollefteå / Kramfors

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-09-28

Ansök nu

Belysningstekniker till Vattenfall Services Sollefteå / Kramfors

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

 

Nu söker vi en belysningstekniker till Sollefteå/Kramfors

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri och infrastruktur.

 

I denna roll kommer du att arbeta med underhåll och om- och nybyggnation av utomhusbelysning och belysningsanläggningar, men även andra el-relaterade installationer förekommer. Du kommer att analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö. Arbetet sker i samarbete med dina kollegor och kunder.

 

Dina kvalifikationer som belysningstekniker

Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande kompetens. Har du erfarenhet av att arbeta med belysningsteknik och arbetsledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar för ESA och Arbete på väg.

 

Som tekniker tar du stort ansvar när det gäller kvalité och resultat. Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder. Du är trygg, initiativtagande och arbetar strukturerat med dina uppdrag.

 

Din datorvana är god och du talar och skriver god svenska, gärna också engelska. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

 

Placeringsort

Du kommer att utgå från Vattenfalls kontor i Sollefteå. Du kommer framförallt att arbeta i Sollefteå, Kramfors och intilliggande närområden. Resor i tjänsten ingår.

 

Mer information

Rekryterande chef Anders Hansson, 070-302 07 66

Rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

 

Fackliga representanter

Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vi ser fram emot din ansökan, senast den 28 september, 2020.

 

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Belysningstekniker till Vattenfall Services Sollefteå / Kramfors

Vattenfall AB