teknikjobb.se

Belysningstekniker Luleå – Vattenfall services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Belysningstekniker Luleå – Vattenfall services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Affärsområde Belysning är ledande i Sverige inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder återfinns bland kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn.

 

Vill du arbeta självständigt och varierat med möjligheter att utvecklas? Har du ett eget driv och gillar att lösa problem? Då är du personen vi söker!

 

Din roll som Belysningstekniker

Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Det här är jobbet för dig som tycker om att samarbeta med människor. Här kommer du ofta att arbeta utomhus och ha möjlighet att analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg utomhusmiljö.

 

Du kommer att arbeta med drift, underhåll och om- och nybyggnation av utomhusbelysning. I arbetet ingår också kundkontakt. Resor i tjänsten kan förekomma.

 

Dina kvalifikationer som Belysningstekniker

Vi söker dig som har el-utbildning på gymnasienivå, har du erfarenhet inom belysning och arbetsledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar som ESA14 och Arbete på väg.

 

Du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att arbeta säkert inom alla moment är en självklarhet för dig – Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. För att trivas tillsammans med oss är det också viktigt att du kan samarbeta med såväl kollegor som med kunder. Som person är du trygg, du tar egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt. Din datorvana är god och du talar och skriver god svenska. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

 

Placeringsort: Luleå 

 

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Olsson-Lasu, tfn 072-237 84 43. För mer information kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Yasmina Björnström, tfn 073-056 19 37. Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan, senast den 30 september. Vi har löpande urval, så sök redan idag!

 

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Belysningstekniker Luleå – Vattenfall services

Vattenfall AB