teknikjobb.se

Logga

Beläggningsarbetare till Västerås

Företag Peab Asfalt AB
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Beläggningsarbetare till Västerås

Peab Asfalt AB – ett dotterbolag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som beläggningsarbetare hos oss på Peab Asfalt med början 1 april 2019.

Som beläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i ett engagerat arbetslag som drivs av att se en väg växa fram. Konkret innebär dina nya arbetsuppgifter:

-          Beläggningsarbete med maskin/manuellt

-          Vältning

-          Klistring

-          Skruvning

-          Trafikanordningar

-          Övrigt arbete inom beläggning

Asfaltssäsongen är som mest intensiv från 1 april tom december då du kommer att arbeta något längre arbetsdagar som kompenseras med ledighet med bibehållen lön från jul tom sista mars året därpå.

Vem är du?

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant utbildning eller erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Tjänsten som beläggningsarbetare ställer krav på att du som person är praktiskt lagd och har lätt för att lösa de problem som uppstår. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag och är beroende av varandra för att lyckas vilket betyder att du ska ha lätt för att samarbeta. Du ska ha en god fysik då det förekommer tunga lyft och du ska trivas med att jobba utomhus under större delen av året.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 mars 2019 men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Johan Rylander på tel: 0733 - 84 70 64. Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR koordinator Sandra Borgudd på tel: 0725 - 33 36 61.

Vi avböjer alla erbjudanden alla erbjudanden om annonsering- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-31

Dela detta jobb

Logga
Beläggningsarbetare till Västerås

Peab Asfalt AB