teknikjobb.se

Har du arbetat i en ackrediterad verksamhet tidigare? I så fall har du kanske en aning om vad rollen som bedömningsledare innebär.

Arbeta med tillsyn hos små och stora företag
Är du ingenjör med erfarenhet av exempelvis kalibrering eller kvalitetsarbete? Vill du bidra till att Sveriges industrier håller toppklass både i Sverige och ibland utanför landets gränser? Vi välkomnar dig till en bred tjänst där du får möjligheten att arbeta med långsiktiga kvalitetsuppdrag för både småföretag och stora myndigheter. Din nästa utmaning börjar här!

Swedac – Vi skapar en tryggare vardag
Alla verksamheter som är ackrediterade och utför tjänster eller tillverkar varor kontrolleras av oss på Swedac. Vi besitter spetskompetens inom tillsyn och kvalitetssäkring för att kunna garantera att arbete utförs på rätt sätt. På enheten för industri utför vi ackrediteringskontroller åt en rad olika organisationer, allt från myndigheter till verksamheter inom kärnkraftverk, lab och stora internationella koncerner. Vi bedömer överensstämmelse med internationella standarder för att skapa en tryggare vardag för alla i samhället.
Här kan du läsa mer om vilka anställningsvillkor och förmåner Swedac erbjuder.

Utför tillsynsarbete digitalt, inrikes och utrikes
Som bedömningsledare är du en central del i organisationen, då du ansvarar för en del av den tillsynsverksamhet vi gör hos våra kunder. Vi välkomnar dig till en spännande, utvecklande och bred arbetsroll där du ibland är del i ett stort team för att i nästa på egen hand leda tillsynen, allt beroende på kund och område.

Hos oss får du oerhört kompetenta och trevliga kollegor och tillsammans kommer ni ansvara för att våra kunder blir bedömda på ett professionellt sätt.

Tjänsten innebär resor med övernattning, framförallt inom Sverige men även resor utrikes kan förekomma. Distansarbete kan förekomma.

Gedigen introduktion och utbildning – vi säkerställer att du utför arbete i toppklass
Rollen är ny för alla som börjar hos oss och därför är vi noga med att se till att du får den utbildning och handledning som krävs. Allt för att du ska ha tillräckligt med kunskap för att kunna utföra ditt arbete med rätt kompetens.

Du – en ingenjör med teknisk förståelse som vill göra viktiga insatser
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig/teknisk utbildning på högskolenivå. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet från relevant område. Lämplig bakgrund vara inom kalibrering, kvalitetsarbete eller att arbetat inom certifiering, men även andra tekniska bakgrunder kan vara aktuella.
Har du erfarenhet från en ackrediterat verksamhet ger det pluspoäng. Skulle du dessutom ha kompetens inom järnväg, växthusgaser, informationssäkerhet,
skyddsutrustning, mätinstrument eller medicintekniska produkter är du en guldkandidat i våra ögon.
Det viktigaste för oss är att du har god teknisk förståelse och ambitionen att göra en viktig insats för vårt samhälle.

Som person tänker vi oss att du är ordningsam och strukturerad, både i din planering och bland dina papper på skrivbordet. Du är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med berörda parter och brinner för att bygga långsiktiga relationer med människor. Att arbeta självständigt är inga problem för dig, samtidigt som du uppskattar att omge dig av kompetenta kollegor och att vara del i ett lag.
Du ska även ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Nu är vi nyfikna på dig! Passa på att skicka din ansökan så snart som möjligt!

Mer information och kontakt

Vår arbetsplats är belägen i centrala Borås och inom snar framtid kommer vi ha helt nyrenoverade lokaler med en öppen kontorslösning. Swedac har ett fokus på ökad digitalisering och vi använder videokonferenser och Skype i vårt dagliga arbete.

Swedac vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Erik Lindell, tel. 0771-99 09 00 (växel). Representanter för Saco och ST nås även via växeln.

Vi vill ha din ansökan senast 1/11 . Skicka in din ansökan med meritförteckning genom att trycka "Ansök nu". Ange dnr: 2020/2138
Intervjuer planeras att ske via Skype den 9, 10 och 12 november.

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

Bedömningsledare inom industri

Företag Swedac
Ort
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb