teknikjobb.se

Båtmontör

Ort
Utgår

2020-09-01

Ansök nu

Båtmontör

Har du tröttnat eller bara nyfiken på ett nytt varierande arbete som båtmekaniker/montör.

Marinor har idag ett generellt stort behov av mekaniker och montörer, dock är det väldigt varierande när de har högt/lågt tryck på arbetsplatsen. Detta gör att man kan ha svårt att anställa någon på heltid då det under långa perioder saknas helt arbete som drar in pengar. 

Vi på Marinkraft har idag mekaniker och montörer som har en flexibel arbetsform som stimulerar välmående och egentänkande, där man jobbar heltid för marinkraft men hyrs ut till olika marinor och varv efter behov.

Är man trött på att sitta fast vid en och samma arbetsbänk och nöta i det vardagliga ekorrhjulet så är Marinkraft och varvsupport rätt platsför dig. Förutom slippa det monotona med en fast plats bygger man även ut sitt egna kontaknätt, kommer komma i kontakt med flera olika båt och motormodeller samt känna på olika typer av utmaningar och förutsättningar för att kunna utveckla sitt egna kunnande som båtmekaniker.

Vi söker självgående och sociala mekaniker eller montörer som har lätt för att anpassa sig till många typer av arbetsplatser. Allt från det lilla enmans företaget där mycket jobb på egenhand förekommer till det stora båtvarvet där många måste samarbeta för att dagarna ska gå ihop. 

Du har stor fördel om du jobbat i branschen ett par år så du förstår tempot och att leverera en hög standard även under press. Lojalitet är viktigt för att inte företagen ska känna att dom lämnar ut sig till någon som rör sig runt bland olika bolag. kunden skall även känna att man har hög kunskap i ämnet och kunna utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt.

Båtmontör hos Marinkrafts Varvsupport

Båtmontörer hos Marinkraft Varvsupport ska ha ett kreativt sinne för lösningar när många inte tror det är möjligt.

Du ska ha kunskap och erfarenhet av:

 • Marin produktkännedom
 • Kunskap inom 12v
 • Innovativ monteringslösning
 • Kännedom om motormontering

Meriterande om du:

 • Utbildad marintekniker eller motsvarande
 • Stort båtintresse
 • Flerårig erfarenhet från branschen
 • Härdplast kännedom
 • B/BE körkort

 Ofattning:

 • Begränsad anställning
 • Möjlighet till tillsvidare

Lön:

 enl ök

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!

 Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs.

Marinkraft grundades med en affärsidé om att erbjuda ”Specialiserad bemanning och rekrytering av personal med marin kompetens till marinrelaterade yrken”. 

Genom en gedigen erfarenhet och tillgång till ett stort nätverk av kandidater på olika positioner inom branschen, har våra rekryterare en djupare förståelse för marina yrken och dess utmaningar. Vi har spetskompetens inom allt ifrån tekniska befattningar, både sjögående och landbaserade, till säljande och ledande befattningar.

Dela detta jobb

Båtmontör

Marinkraft Bemanning Sverige AB