teknikjobb.se

Båtmekaniker säsong 2019-2020

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Båtmekaniker säsong 2019-2020

Båtmekaniker säsong 2019-2020

Vi som jobbar på Marinkraft har gedigen erfarenhet från branschen och vet vad olika marina tjänster innebär. Därför är vi bäst på att matcha rätt kandidater till rätt tjänster! Vill du pröva olika typer av marina tjänster eller söker en nystart inom det marina och vill lära känna branschen så är detta rätt för dig. Olika typer av tjänster och uppdrag inom vårt område leder ofta till fast anställning och en vidare karriär inom det marina.

Sista ansökningsdag: 2019-09-30
Jobbkategori: Tekniker/Mekaniker
Företag: Marinkraft

Just nu har vi stor efterfrågan på mekaniker och montörer inom varvsindustrin för fritidsbåtar. 

Vi söker nu flera mekaniker och marintekniker för anställning som vill arbeta i en utmanande bransch där tempot stundtals är högt.

Arbetsuppgifterna innefattar alla typer av service- och reparationsarbeten med såväl diesel- som bensinmotorer. Ofta innebär det arbete med både utombordare och inombordare men även med pumpar, hydraulik, transmission, drev och övrig mekanisk utrustning kan förkomma. 

Vi tror att ditt CV inkluderar någon form av marin arbetslivserfarenhet, såsom motormekaniker, varvsarbetare, båtbyggeri, montering etc. 

Körkort, engelska kunskaper, flexibilitet och förmåga till problemlösning är meriterande egenskaper. Har du dessutom diagnostiseringsvana från de olika motorprogrammen ses detta som mycket meriterande men inte krav.

Vi söker både tillsvidaretjänster och tidsbegränsade uppdrag.

Om du inte har ett uppdaterat CV för stunden kan du söka utan CV genom att svara på några frågor när du går vidare till "Ansökan". Där kan du naturligtvis även ladda upp ditt CV också om du har ett klart. Välkommen med din ansökan!

Efterfrågan finns inom både rekrytering och tidsbegränsade uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

Ansvarig Rekryterare:
Joakim Sköldhammar
joakim.skoldhammar@marinkraft.se
070-6841101

Sökord: Marinmekaniker, marintekniker, mekaniker, bilmekaniker, maskinteknik, maskintekniker, varv, varvsindustri, sjöfart, fritidsbåt, fartygsmekaniker, fartyg, servicetekniker, marinmontör, marindiesel, marin, motormekaniker, utombordare, inombordare, mercury, suzuki, yanmar, honda, evinrude, volvo penta, 

Ansvarig rekryterare

Joakim Sköldhammar

joakim.skoldhammar@marinkraft.se

Dela detta jobb

Båtmekaniker säsong 2019-2020

Marinkraft Bemanning Sverige AB