teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Båtmekaniker/marintekniker

Ort
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Båtmekaniker/marintekniker

Vi söker båtmekaniker/marintekniker till vårt båtvarv beläget ute på Dalarö för omgående start på 100%

Vi på Lindströms Båtvarv AB har 100 år i branschen och en stor samlad erfarenhet när det kommer till motor- och drevservice. I verkstan gör vi reparationsarbeten på din båt, uppdaterar din motor eller monterar i en ny. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag, polisen och sjöräddningssälskapet m.fl vid akutfall och stöld. Vi är en Volvo Penta auktoriserad återförsäljare och kan erbjuda reservdelar från hela deras sortiment. 

Hos oss består huvudsysslan av att hantera de ca 100 båtar som ligger för vinterförvaring hos oss men även externa arbeten såsom motor- och drevservice, plastskador mm. Vi har båtvarvet öppet året runt men har den absoluta högsäsongen mars-juni då de flesta av våra vinterförvarade båtar ska gå i sjön innan sommarsemestrarna sätter igång.

Som båtmekaniker felsöker, reparerar och installerar du inombordsmotorer med kringutrustning men installerar också allt annat som kan finnas i en båt; vatten, septi- och bränsletankar, navigation, övrig elektronik och mycket mer.

Meriterande

  • Utbildning i marinteknik 

  • Erfarenhet som bilmekaniker

  • Stort intresse för båtmekanik och sjölivet tas också in i bedömningen

I dagsläget är vi 9 anställda varav 5 är båtmekaniker och i och med att det är en liten grupp kommer stor hänsyn tas till hur du fungerar med gruppen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region

Haninge i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid

Lön / Förmåner

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Annelie Eggert
Konsultchef

Om Lindströms Båtvarv AB

Vi på Lindströms Båtvarv AB har 100 år i branschen och en stor samlad erfarenhet när det kommer till motor- och drevservice. I verkstan gör vi reparationsarbeten på din båt, uppdaterar din motor eller monterar i en ny. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag, polisen och sjöräddningssälskapet m.fl vid akutfall och stöld. Vi är en Volvo Penta auktoriserad återförsäljare och kan erbjuda reservdelar från hela deras sortiment.

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.

Dela detta jobb

Båtmekaniker/marintekniker

Marinkraft Bemanning Sverige AB