teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Backendutvecklare .NET/Azure till prisbelönt digitalbyrå

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-05

Ansök nu

Backendutvecklare .NET/Azure till prisbelönt digitalbyrå

Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är kanske inte Sveriges bästa bolag inom alla punkter men vi är Sveriges näst bästa bolag enligt Great Place to Work 2020. Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

Rebel and Bird är ett av B3s dotterbolag som tar hand om kunders önskemål och krav och förädlar dessa till flerfaldigt prisbelönta tekniska lösningar. Du blir inte nedbunden i gamla tekniker utan får möjligheten att jobba med det senaste inom backend och utvecklas med oss varje dag. Vårt absolut tydligaste mål med verksamheten är att alla ska ha kul på jobbet. Det låter som en plattityd men det är vårt stora mål. Vi försöker (när så går) att träffas och göra roliga saker utanför arbetstid någon gång i månaden utöver julfest, sommarfest och konferenser. 

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta både i interna och externa åtaganden, dvs i våra egna produktutvecklingsteam där vi tar helhetsgrepp på våra kunders önskemål, från koncept till UX och publicerad webb samt ibland på konsultbasis i våra kunders team. Vi har i dagsläget tre större åtaganden men en hel del mindre inhouse-projekt och externa konsultåtaganden. Här är två större inhouse-åtaganden:

  • Parks and Resorts - Vi utvecklar hela webblösningen inhouse i samarbete med kundens redaktörer och produktägare för samtliga parker. Den tekniska plattformen utvecklas med contentful/gatsby och .NET/Azure.  Vi har blivit uppmärksammade nationellt för detta arbete, dels med ett silver i Svenska Designpriset 2019 för Kolmården, en nominering i Svenska Designpriset 2020 för Gröna Lund (prisutdelningen har ännu inte skett så vi vet inte var vi landar) samt Kolmården seger i IDG topp-100 för bästa turismsajt.
  • Filmstaden - Har du bokat/köpt biobiljett? Kanske inte på sistone men innan året som gud glömde gjorde du antagligen det har du använt vår lösning. Vi ansvarar för all extern webb samt vissa interna delar. Med denna sajt vann vi IDG topp100 2018 (då SF Bio). Webben utvecklas i en episervermiljö med .NET och Azure.

Vi tror att du har:

  • Ca 5 års erfarenhet av att arbeta skarpt som utvecklare. Det är viktigt att du arbetat i enterprise-projekt med webb för många slutanvändare. 
  • .NET och Azure-kompetens

Det är meriterande om du har:

  • Kapacitet att ta tead-roll i våra projekt. 
  • Kompetens inom Episerver och Contentful-erfarenhet, Xamarin
  • Erfarenhet som konsult

Vi erbjuder

Vi är en flexibel arbetsplats som kommer erbjuda distansarbete även när pandemin är över. För dem som vill jobba från kontoret på Sveavägen är det bara att komma in och jobba, dem som föredrar distansarbete kommer jobba primärt hemifrån men vara på kontoret 1-2 dagar i veckan i alla fall av primärt sociala skäl. Vi vill inte bara vara en namnlista på Slack.  Utöver den naturliga komptensutvecklingen som sker av att arbeta i team med likasinnade erbjuder vi både externa och interna utbildningar. Vi startar exempelvis ett nytt initiativ vi kallar Kompetensnätverk - Från utvecklare till arkitekt, där en av våra lösningsarkitekter guidar dem som vill mot mer kunskap inom arkitektur för att förbereda dig för en roll som lösningsarkitekt om du så önskar.

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och Rebel and Bird och hur vi arbetar med wellness och våra sociala initiativ här

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Jocke Ginsburg på telefonnummer: 073-8133010 eller email: jocke@rebelandbird.com

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Backendutvecklare .NET/Azure till prisbelönt digitalbyrå

B3 Consulting Group