teknikjobb.se

logga

B3 Reach söker Elektronikingenjör med fallenhet för cheesecake

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

B3 Reach söker Elektronikingenjör med fallenhet för cheesecake

Vi söker en nördig elektronikingenjör till branchens nördigaste bolag. OBS! Du bör gilla att fika mycket!

Har du någonsin programmerat om klockradion till att sätta igång grannens istället för din egen på pin kiv? Var du kvarterets enda sjuåring som önskade dig en lödkolv istället för biobiljetter av farmor (men JATACK på en t-shirt med He-Man Master of the Universe!)? När du ser Stranger Things, identifierar du dig mer med Dustin än med Steve?  

Om så är fallet, så tycker vi du ska fokusera lite på nedan.

Vi på Reach Consulting är nördar. Vi gillar nördar, vi gillar dem så till den grad att vi anställt ett helt gäng av dem- men vi vill ha ännu fler! Nörden vi letar efter är vetgirig, klåfingrig och brinner för problemlösning, och framförallt letar vi nu efter innovativa elektroniknördar (tänk Doc Brown, fast mer välkammad och inte riktigt lika benägen att dra in en Marty McFly i sina experiment?)

Vi tänker att du är eller har något mer än ett hum om:

 • Bakgrund som ingenjör inom datateknik, teknisk fysik alternativt elektronikdesign. Har du en annan bakgrund inom eller erfarenhet inom elektronikdesign och -konstruktion är du också välkommen

 • Orcad CIS för schemadesign

 • Altium för PCB-design

 • Kunskaper inom simuleringar och DFMEA

 • Zigbee vore sjysst

 • Bluetooth. Alla pratar bluetooth.

 • Kretskortskonstruktion

 • Lågnivåprogrammering – exempelvis VHDL, Assembly

 • EMC

 • Kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar

 • Talar och skriver svenska obehindrat.

Vi har kontor i Jönköping och Linköping och våra kunder finns inom pendlingsavstånd därifrån.   

Men what´s in it for you? 

Du får jobba på Sveriges nördigaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester och allt annat kollektivavtalet föreskriver. Och observera att tänker du cykelpendla är starka benmuskler ett plus då båda städerna är extremt backiga, men om inte är det lugnt. Vi har elcyklar som personalförmån.

Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre? Och du? Vi kommer aldrig säga åt dig att du ska låta bli grannens klockradio eller inte får ha Marvelkläder på jobbet. Keep calm and keep on constructing baby!

 Vill du veta mer? Kolla in här.

Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det! 

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Reach söker Elektronikingenjör med fallenhet för cheesecake

B3 Consulting Group