teknikjobb.se

Avdelningschef – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Avdelningschef – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med i starten på vår resa och utveckla vår mätningsverksamhet inom Vattenfall Services?

Din roll som Avdelningschef

Affärsområde Mätning levererar kompletta tjänster inom el-mätning, från mätvärdesinsamling till installation och underhåll av mätare samt mätsystem. Vi är även ackrediterade för kontroll av mätare. Våra kunder finns inom industri, vindkraft och elnät. Avdelning Mätning Syd omfattar bland annat installation och underhåll av elmätare.

Som avdelningschef har du ansvar för den dagliga verksamheten med befogenheter ur såväl teknisk, kvalitets-, miljö-, arbetsmiljömässig, administrativ som ekonomisk synvinkel. Du rapporterar till affärsområdeschefen och är med i affärsområdets ledningsgrupp. Resande ingår som en naturlig del i arbetet då dina medarbetare finns på flera orter.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

• Personal- och resursplanering, hålla dig och avdelningen uppdaterad om nya tjänster och arbetssätt och arbeta för vidareutveckling och uppföljning av metoder och vår leverans

• Ekonomi; arbeta med budget, resultat- och verksamhetsuppföljning och analys av verksamheten

• Kundkontakt och utveckling av befintliga och nya affärer

• Vara delaktig i upphandlingar, arbeta med anbud och avtalshantering.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll. Relevant högskole- eller universitetsutbildning är meriterande. Du har med fördel erfarenhet av elbranschen. För att lyckas med rollen är du van att arbeta med kunder och du trivs med att ha personalansvar. B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift krävs för tjänsten.

Som person är du affärsmässig och har ett stort intresse av att leda i en verksamhet där både resultat- och personalansvar kommer att ingå. Din sociala förmåga och möjlighet att skapa delaktighet är högt prioriterad. Du skapar engagemang, har ett starkt driv och du får saker att hända. Du trivs i en självständig roll och är tydlig i din kommunikation. Du värdesätter samarbete och lyhördhet i ditt ledarskap.

Placeringsort: Flexibel placering inom orterna Borås, Båberg eller Göteborg.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Martin Vestling, 076-134 96 53. För mer information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724-524582.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 26/1 2020!

 

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Avdelningschef – Vattenfall Services

Vattenfall AB