teknikjobb.se

Avdelningschef Service Ledningar

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-15

Ansök nu

Avdelningschef Service Ledningar

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en Avdelningschef Service Ledningar Umeå till Affärsområde Nord med placering på någon av orterna inom avdelningarna (Själevad eller Nordmaling)

Din roll som avdelningschef
Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I den här rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Du tillsammans med dina medarbetare ansvarar för att fortsätta utveckla oss fram till önskad position.
Du kommer att leda en avdelning med medarbetare på ett flertal orter. Här finns en ständig utmaning i att vara en närvarande chef som kan leda på distans. Dina medarbetare har olika bakgrund och erfarenheter, du som chef behöver därför kunna möta dina medarbetare där de befinner sig på mer än ett sätt.

Det här är ett fartfyllt och utmanande ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela avdelningens verksamhet. Arbetet är omväxlande, du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor och du erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling. 
Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Inom affärsområdet arbetar vi med service och underhåll av eldistributionsnät, stationer, kontrollanläggningar och telekommunikationsutrustning.

Dina kvalifikationer som avdelningschef
Du är en ledare som på ett öppet sätt kan skapa förtroende och vara lyhörd. Ditt arbetssätt kännetecknas av att du finns nära verksamheten, du stöttar, sätter upp mål och följer upp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från energibranschen, det är ett krav att du har/haft uppdrag som ledare.

I grunden har du en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter. För att lyckas tror vi att du har ett brett nätverk, du är van att jobba med kunder och trivs med att ha personalansvar. 
Du är trygg i dig själv och ditt ledarskap, du är tydlig. Du vet att mod att förändra och samarbete är avgörande för att tillsammans nå högt uppsatta mål. Du har ett starkt driv och får tillsammans med dina kollegor saker att hända. 
Arbetet kräver att du kan prioritera och hålla god ordning och reda. Du talar och skriver både svenska och engelska, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Mer information
Vill du veta mera om tjänsten, kontakta affärsområdeschef Rickard Lindbäck, 070-587 65 15. För information kring rekryteringsprocessen kontakta Daniel Ruja, 070-372 76 91.

Fackliga kontaktpersoner: Marie Gelin - Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) - SEKO, Torbjörn Blom - Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) - Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast 2018-04-15 via denna sida. Vi behandlar ansökningar löpande så ansök gärna direkt!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna! 
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices 

Dela detta jobb

Avdelningschef Service Ledningar

Vattenfall AB