teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om arbetsplatsen

Strömstads kommun har ett brett uppdrag att erbjuda kommunal service inom hela vår kommun. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare för vår plats.

Tekniska förvaltningens uppdrag är att ansvarar för drift och underhåll samt nyanläggningar av gator och parker. Vi ansvarar också för hamn samt service och inköp. En större del i förvaltningens uppdrag omfattar renhållning och återvinning samt vatten- och avlopp. Vidare ansvarar förvaltningen för mark- och exploateringsärenden och för kommunens markreservat inklusive skogsbruk.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som avdelningschef för mark- och exploateringsavdelningen med unik möjlighet att verka i en stor stad i ett litet format. Det som är unikt med rollen är möjligheten att arbeta brett inom området i kombination med att vara chef för avdelningen. Du kommer att arbeta med mark- och exploateringsfrågor från tekniska, ekonomiska och juridiska perspektiv både självständigt och i team. Du ansvarar för avdelningens verksamhet, personal, ekonomi och ansvarar för och deltar i olika samhällbyggnadsprojekt.

Samverkan är centralt i vår kommun och du kommer ha en nyckelroll för att utveckla vår stad. Kontaktytorna är många så som näringslivsrepresentant, byggherrar och andra kommunala förvaltningar.

Du som avdelningschef ingår i tekniska förvaltningens ledningsgrupp och är direkt underställd förvaltningschefen. Som chef ska du medvetandegöra, förtydliga och skapa accept för politiskt beslutade mål. I din roll ska du fortsätta det aktiva arbetet med verksamhetsutveckling och styrning. En annan viktigt del i ditt uppdrag är att bistå politikerna med sakkunskap, alternativ och konsekvensbeskrivningar inför politiska ställningstaganden.

Mark- och exploateringsavdelningen ansvarar i stort för förfrågningar avseende köp och försäljning av kommunal mark samt markupplåtelser, markanvisningar och exploateringsavtal samt företräder kommunen i lantmäteriförrättningar.

Kvalifikationer

• Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom lantmäteri alternativt annan relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt där du har förvärvat motsvarande kompetens.
• Yrkeserfarenhet inom området.
• Bearbeta, analysera samt uttrycka dig mycket väl i svenska tal och skrift.
• God IT-kunskap och systemvana.
• B-körkort (kommunen har bilpool).
• Mycket meriterande med yrkeserfarenhet från den kommunala exploateringsprocessen.
• Meriterande med yrkeserfarenhet från politiskt styrd organisation.

Dina ledaregenskaper får andra att växa och ta ansvar. Du är van att se utvecklingsmöjligheter och har genomförandekraft. Som person är du strukturerad och drivande samt skapar goda och professionella relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-05

Referensnummer: A1068294/2021

Kontakt

Kontaktperson

Roland Kindslätt
Förvaltningschef
0526-19170
0721472326
roland.kindslatt@stromstad.se

Facklig företrädare

Conny Hansson
Facklig representant
0526-19156
conny.hansson@stromstad.se

Logga

Avdelningschef mark och exploatering

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Dela detta jobb