teknikjobb.se

logga

AVDELNINGSANSVARIG TILL SVETSAVDELNINGEN

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

AVDELNINGSANSVARIG TILL SVETSAVDELNINGEN

Beredarfabriken, på NIBE AB. tillverkar produkter med varumärket NIBE och har cirka 250 medarbetare. Produktionen har en relativt hög automationsgrad och omfattar plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av varmvattenberedare och elpannor med tillbehör. Utöver försörjning av egen produktion tillverkas även komponenter till NIBEs övriga produktverkstäder i Markaryd. Arbetet bedrivs i huvudsak i två skift, men såväl dagtidsarbete som nattskift förekommer.

Vi söker nu en Avdelningsansvarig produktionsledare till svetsavdelningen som vill vara med och driva verksamheten framåt i en kreativ miljö.

ARBETSUPPGIFTER:

Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktionsledning, att leda och fördela arbetet, vid svetsavdelningen på Beredarfabriken i Markaryd, som omfattar cirka 90 svetsoperatörer och 3 arbetsledare. Tjänsten innebär såväl administrativt arbete som praktiskt ledarskap. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en driven, flexibel och robust naturlig ledare med hög integritet. Du har tidigare arbetat med arbetsledning, budget- och personalansvar. Du bör ha erfarenhet av tillverkande industri, kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av ackordslönesystem,

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 november 2020. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Ivica "Ivo" Pranjic

Produktverkstadschef Beredarfabriken

0433-27 35 13

ivica.pranjic@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
AVDELNINGSANSVARIG TILL SVETSAVDELNINGEN

NIBE AB